Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

sâmbătă, 20 octombrie 2012

Feelings...

I've got a war in my mind, but I hear the birds on the summer breeze... I'm f*cking crazy but I'm free...

luni, 1 octombrie 2012

Inapoi in Iad

           A avut candva, cand era singur si putea face orice, nopti intregi de libertate. I se parea minunat sa poata fugi oricand de langa prieteni, sa nu dea explicatii, sa nu simta dragostea unei femei, sa nu auda pe nimeni, sa nu fie tinut in brate seara in pat.
         - Ce simplu ar fi sa plec asa fara sa-mi iau ramas-bun, isi spuse el.
           Dar gandul asta il facea totusi neputincios si pentru cateva momente il invaluie o emotie de tulburare. Nu stia ce sa faca. Ea inca dormea in patul lor. Se uita la ea, ii da suvitele jucause de pe frunte si o saruta, iar ea parca ii zambeste in somn...
Gata. S-a hotarat. Pleaca. Deschide usa, coboara pe scari. Deodata realizeaza ca a plecat in pijamale si descult. Se aseaza pe scara si isi da seama ca nu are rost sa plece asa. Nu poate fugi fara sa uite. Ar fi vrut sa plece fara resturile care ar putea sa-l faca sa se reintoarca la ea. Nu vrea drame, nu vrea nici macar suferintele celor apropiati. Vrea doar sa poata pleca fara remuscari.
         Se intoarce in apartament. Ea inca doame. Se apropie de fereastra si incearca sa-si reaminteasca cum e traiesti in singuratate. Si totusi o iubeste... cu certitudine. Poate ca asta e motivul pentru care ar vrea sa fie departe de ea. 
         Nu poate trai cu ea, dar nici fara ea. Nu se poate obisnui cu fericirea, nu stie ce sa faca cu ea, mai bine o opreste inainte sa se transforme in altceva. Se sufoca langa ea, dar si-o si doreste cu ardoare. Nici macar el nu mai intelege ce se intampla. Ar trebui sa fie fericit. Il enerveaza ca cei apropiati sa aiba asteptari de la el, nu vrea nici sa dezamageasca... ar vrea sa nu-i mai pese. Isi vrea singuratatea inapoi. Ar vrea sa nu mai gandeasca, macar pentru cateva secunde. Pare obosit si plictisit. Se aseaza langa ea in pat. Coapsele ei parca incep sa-l atraga din nou. Il invaluie din nou parfumul trecutului. O ia in brate si isi baga nasul in parul ei. O saruta din nou... ea inca doarme... Adorme si el... Se intoarce in lumea lui...