Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

vineri, 23 iulie 2010

Evenimentul din fundul curtii...

Intr-o zi, da pe bune, gascanul din curtea lui Radu-Calin Blideran alerga o rata. A tras-o de codita si a iesit un ou. Mirat, gascanul, s-a oprit pe cararea pavata si a inceput sa-si creeze un "film".

Actiunea se petrece undeva la tara. Curtea plina de verdeata, viermisori, bautura si femei(rate, gaste, gaini). Gascanul, personajul principal, cu sapca Black Bull intr-o parte, cu tricoul rupt in partea stanga, jos, iese la agatat. Si nu asa orisicum: cu tigarea in coltul gurii si cu sticla de crema de whisky. Pe sticla si-a lipit un biletel pe care si-a scris:" Nu, Gascanilor! Bautura carbogazoasa ce creeaza instabilitate si confuzie stomacului! Da, femeilor carora le plac unghia mea verde la piciorul stang."
In curte, muzica data la maxim. Care mai de care sa-si etaleze vestimentatia. Deci, cum spuneam, gascanul se plimba prin curte, prin confetti. Deodata, isi intoarce capul, slow motion, dupa o dama data cu un parfum foarte scump. Se duce spre ea, isi introduce o scobitoare intre dinti pentru a parea mai "jmecher". Aceasta se uita crucis la el si il roaga sa o lase in pace, ea avand alte treburi mai importante de facut( rata fiind un fel de Betty cea urata).Badaranul de gascan o intreba: " Ia zi, duduie cu pantofi si cuie, eu sunt dezamagit si trist... vrei sa ti-o trag ca-n filme, pardon... sa te fac un twist?"
Rata: " Dumneata te crezi cumva pe bulevard?"
Gascanul: " Nu duduie, ma simt ca-n Rai de cand v-am vazut. Am impresia ca ochii imi joaca feste. Nu pot sa cred ca o astfel de femeie exista printre noi, amaratii si uratii pamantului. Sunteti divina!"
Rata: " Ia, du-te mah si plimba ursu`! Ai impresia ca eu ma joc? Ca am timp de asa ceva?"
Gascanul: " Nu, nu... Nu vreau sa imi bat joc. As putea sa-mi petrec tot restul vietii cu dumneavoastra."
Rata: " Nu vorbi prostii. Vezi ca daca iti doresti prea mult un lucru se poate indeplini."

Rata isi da penele intr-o parte, isi intoarce fundul de care e vizibil mandra, si porneste pe ritmurile Macarenei. Gascanul innebunit, fuge dupa ea se impiedica si o trage de codita. Dintr-o data, iese un ou de aur de 14 K doar.

Rata:" De acum voi fi pe veci a ta. Sa ma rasfeti, sa ma iubesti, sa fii valetul meu iubit. In curand vei fi tatic"
Gascanu: " Dar de ceeeee??? Nu am facut nimic! Nici macar nu te-am pipait"
Rata: " Ti-am spus sa nu-ti doresti prea mult un lucru ca poate deveni al tau".

Dintr-o data gascaul isi scutura capul, priveste spre Cer si Ii multumeste boss-ului ca a fost doar un vis. Cand credea ca s-a mai linistit un pic... vede un ou pe jos... Intra in panica si intreaba rata ce s-a intamplat...

Rata: " Ce sa se intample nemernicule???? M-ai speriat si uite... cred ca am avortat!". Si, deodata, "zbang" una in fata gascanului. Cade asta si isi face un alt film... HAahaha. Ce film??? Piesa de teatru de asta data!

Radu-Calin Blideran, cu siguranta, e mandru ca are astfel de oratanii prin curte... jmechere, desteptchie gen Einstein...

Radule, maica, vreau si eu un autograf! :)