Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

duminică, 4 iulie 2010

Oana Draghici& Anca Dinicu vs. Radu Vulcan& Tudor Vladimirescu

Sedinta foto. Vineri, poze de proba. Terminam treaba, eu si Anca Dinicu, si fotografii( Radu Vulcan si Tudor Vladimirescu) graiesc astfel: "Sambata, printesele noastre, NU club, Nu destrabalare, DA odihna, somn".
Oana: "Cum sa nu, cum ne cantati asa dansam."
Anca: " Dorintele voastre sunt pentru noi ordine extraordinar de placute si chiar usor de urmat."
Oana catre Anca: "Si-asa n-aveam chef Anco de panarame, lasa ca stam si noi in casa, ne luam ziare, ne facem cafea, tragem cu pofta din tigari ca niste pensionare atragatoare si de fapt... tragem pe dreapta... Schimbam si noi decapotabilele cu Tuareguri"
Anca: "Da, Oano... asa facem. Trebuie sa ne mai odihnim. A... apropo, stii care este dorinta cea mai mare a mamei mele?? Haaaaaa... Nu stii fa tampito! Sau stii?"
Oana: " Sa nu iti mai dezvirginezi masina? "
Anca: "Retardatooooooooooo... Nu e asta. Sa nu mai pierd noptile. Sa aduc natura la normal. Adica ziua sa fie ziua si noaptea noapte, nu invers. "
In fine, discutia noatra a mai contiunat, evident.
Sambata dimineata. Ma trezesc pe la 8:00 cu greu, bineinteles. Vineri seara am iesit pe Lipscani. Ma duc la pregatire, la Andrei. Ajung acasa, fac curat , o friptura, il scot pe Rooney. Suna Radu. Maine dimineata, la 9:00, ne intalnim la Moghioros. Eu tare ca zmeul : "Sigur ca da. Vom fi acolo, negresit. "
Ce ma gandesc eu.. Daca tot ne intalnim acolo, mai bine dorm la Anca, in Drumul Taberei. O sun pe Anca, o anunt ca dorm la ea :), ea accepta, imi fac ditamai bagajul, il "imbarc" pe Rooney si plecam in "expeditie". Ajung la Anca pe la 23:30. Dar totusi, ce facem??? E mult pea devreme. O ora parca tot am putea sta pe afara. Ne gandim sa luam seminte, tigari, suc si sa stam in fata blocului. Deodata, dintr-un colt al gentii, se aude un sunet predestinat. Ca cel al telefonelor vechi. Deschid geanta, scot telefonul. E Dan. Cica sa mergem pe Lipscani ca e ziua unui prieten. Accept fara nicio ezitare. O conving si pe Anca... Ajungem in La Historia :) Cam nasoli oamenii, tristi... Dansau si zambeau gratuit. Nu conteaza. Noi suntem impreuna, distractia vine imediat. Ca zacusca pe paine. Ne uitam la ceas: 03:15. fUCK!!!! Hai acasa! Gata. Ne luam jucariile si plecam. Ajungem acasa. Parca nu ne e somn. Hai mai bine sa stam la un pahar de vorba si... de vin si cate-o tigara. Cadem de comun acord, si asta facem si acum :)). Maine nu stiu ce va fi, cum va fi... acum e bine! :)

Atat am avut de spus... interesant sau nu... Nu stiu.. e bun de citit :0 asa de plictiseala... Gata! Ridic paharul in cinstea voastra! Nu fiti gelosi!

Inca ceva: Anca o cearta pe Minnie, a facut clatite si se mai si demachiaza si ma streseaza cu o melodie de pe Youtube pe care o are si la telefon si o aud zilnic. E ca raia... Nu mai pot scapa de ea... sa i-o sterg? :)) Da da daaaaaaaaa