Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

Ideal, absolut, desavarsire, infinit...

miercuri, 7 aprilie 2010

Ce faci?

Ce faci cand strigi si nimeni nu te aude? Cand vrei sa fii alintat si nu ai de cine? Cand vrei sa zbieri si trebuie sa faci liniste? Cand vrei sa dormi si ai insomnii? Cand vrei sa mananci si nu ai ce? Cand vrei sa faci sex si nu ai cu cine? Cand vrei sa te speli si nu ai apa? Cand vrei sa suni si nu ai credit? Cand vrei sa iubesti si nu ai pe cine? Ce dracu faci?

2 comentarii:

  1. te sun pe tine tu ma auzi sigur,ma mangai singura si ma pup in oglinda,zbier in gand,iau un somnifer,o sun pe mami:X,nu s-a intamplat:)),iau servetele umede,dau mesaj cu "suna-ma",am pe cine dar nu am de ce......ce dracu fac? :-ss gasim solutii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sa fiu alintat exact de fiinta pe care as iubi`o si nu e punctuala, lesinat sa-i fac sex ca sa ma mir ca a devenit dragoste in timp ce vrea sa strige si nimeni nu o aude pt ca trebuie sa faca liniste cu mana peste gura, are insomnii pt ca nu vrea sa adoarma, eu nu am ce manca pt am hranit`o. Sper ca nu are credit sa`si deranjeze mama la ore mici: "cred ca sunt fericita desi e incredibil de cald si nu am apa. Isi renoveaza apartamentul"

    RăspundețiȘtergere